10 Şubat 2010 Çarşamba

İlişki Durumu:Karışık


Jane ve Jake 10 yıl önce boşanmış fakat her modern insan gibi irtibatlarını koparmamışlardır. Oğulları Luke'un mezuniyet töreni için gittikleri New York'ta bir araya gelmek zorunda kalan çift, alkollü bir gecenin sonunda beraber olurlar ve tekrar birlikte olmaya başlarlar ama ortada bir sorun vardır. Jake artık evli bir adamdır ve öteki kadın durumuna düşen Jane'dir.

Aynı zamanda Jane'in evindeki değişiklikleri yapan duygusal boşluktaki dul mimar Adam'da Jane'e karşı birşeyler hissetmeye başlar ve Jane için çıkmaza yeni düğümler eklenir.

Senaryosunu yazan ve yönetmenliğini yapan Nancy Mayers,"Kadınlar Ne İster","Tatil" ve "Aşkta Herşey Mümkün" gibi filmlerindekine benzer bir tarz kullanmış.

Romantik komedi filmlerine göre uzun sayılabilecek bir 2 saat sonunda -fakat konu dağıtmadan ve ucuzluğa prim vermeden- alışılageldik bir mutlu son portresi alaşağı edilmiş ve daha realist bir yaklaşımla son verilmiş.

Oyuncular: Meryl Streep,Steve Martin,Alec Baldwin,John Krasinski,Lake Bell,Hunter Parrish, Daryl Sabara, Rita Wilson, Kazan Gabby, Mary Kay Place

Hiç yorum yok: